Presione "Enter" para acceder al contenido

Perqué ens afegim a la xarxa de la gira Zapatista

Perquè entre molts altres motius, compartim amb els ‘compas’ zapatistes i la resta de moviments que també s’hi han sumat, que ens fixem i treballem per:

  1. ESTRATÈGIES A LLARG PLAÇ: Amb projectes de barri, ciutat i comarca, que donen solucions transformadores ara, aprenent dels encerts i errors del passat per a continuar ferms en la construcció quotidiana dels futurs que volem. Amb línies de treball que no ciclen cada quatre anys, sinó amb els ritmes de les persones i les comunitats.
  2. MOVIMENT POPULAR: Des de la solidaritat de classe i el suport mutu, cooperant implicant-nos per les necessitats i inquietuds comuns. Trobant-nos en els dolors compartits per a crear entre totes les altres realitats possibles, que ja són més innevitables que utòpiques.
  3. AUTOGESTIÓ: Per que la nostra autonomia no estiga en risc per les regles dels jocs de banquers, polítics i trilers. Tancant cicles des de les nostres xarxes som més forts i independents per a continuar sempre endavant.

Ens reconeguem a la Declaració per la Vida del EZLN, perquè també fem nostres els dolors de veïnes i companyes que del barri i d’arreu. Compartim la comprensió de que el problema és el sistema capitalista i mantenim el compromís de lluitar en contra seua cadascú al nostre camp i territori. Perquè la lluita per la humanitat és a tot hora i a tot arreu, des de tots els mons diversos que viuen i lluiten permetent-nos avançar, amb l’escolta de l’altre, que tot i ser diferent, té la mateixa vocació de llibertat i justícia.

Amb tot, subscrivim l’acord de participar a les trobades de diferents àmbits de la lluita per la Vida, entre juliol i octubre de 2021 amb el #EZLN (Ejército Zapatista de Liberación Nacional), el #CNI (Congreso Nacional Indígena), el #CIG (Concejo Indígena de Gobierno), el #FPDTAMPT (Frente de Pueblos en Defensa del Territorio y del Agua,Morelos,Puebla y Tlaxcala) i la resta d’adherents europeus que des de fa mesos, o potser anys, estan comunicats per a recolzar i intercanviar des de variades formes i espais amb les companyes zapatistes, en camins que es van creuant des del 94, aquesta vegada a Europa.

I fins a que aquestes trobades tinguen lloc, continuarem fent accions para sustentar econòmica i socialment la part que puguem d’aquesta Gira per la Vida. Que gota a gota des de molts territoris d’europa, va fent-se cada dia més visible i viable.

Per això organitzem la Jornada Solidària Zapatista el pròxim divendres 18 de juny de 2021 al Centre Social Popular Autogestionat Ca Saforaui situat al Carrer Nou d’Octubre 39 del Barri les 500 de Gandia. I per això, vos convidem a participar i extendre el suport a la Gira per la Vida.

#ParaTodosTodo

#EZLNAEUROPA

#LATRAVESÍAZAPATISTA

#LAGIRAZAPATISTAVA

Se el Primero en Comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Acepto la Política de privacidad

Traduir »