Col·labora

Voluntariat

A Ca Saforaui, totes i cada una de les tasques, treballs, projectes, reptes i bogeries que ens hem proposat fer i hem fet des del primer dia fins avui són voluntàries

Cobrim necessitats, solidàriament, mitjançant el suport mutu, però no hi ha ni hi ha hagut mai cap tipus de remuneració econòmica per a ningú.

Tot i l’experiència gestionant els nostres espais i projectes i acollint voluntaris locals i nouvinguts d’arreu, mai deixem d’aprendre i evolucionar també en aquest aspecte. És per això que durant l’últim any hem incorporat altres perfils de voluntariat. Diferents formes d’accedir i participar dels projectes però participant entre iguals amb la mateixa essència de cooperar per a guanyar-nos i construir entre totes allò que ens pertany.

A més d’aquestes hem rebut joves de voluntariat europeu i pròximament n’obrirem noves convocatòries.

Si vols ser voluntariat a Ca Saforaui contacta’ns.

  Botiga online

  En aquest espai pots trobar productes de Ca Saforaui com samarretes i dessuadores tant les més noves el lema “Fem-la Bullir” o les més clàssiques de “Fem la nostra”.

  Tots els productes estan dissenyats i realitzats per gent de confiança i empreses de proximitat que respecten el procés creatiu i l’ètica en totes les fases, des de la idea original fins a les teues mans.

  Regala o regala’t moda Ca Saforaui i “Fes la teua”

  Donacions

  Ajuda’ns a seguir, ajuda’ns a ajudar

  Totes les formes de col·laboració i participació són ben rebudes. Si estàs lluny, o tens massa coses al cap i no et va bé ajudar-nos presencialment, però creus en el projecte i t’agradaria aportar el teu granet ací t’obrim una finestreta perquè pugues tirar-nos una mà.

  Moltes gràcies! Entre totes, tot!

  Fer una donació

  Pots fer una donació ací

  10,00
  20,00
  30,00
  40,00
  50,00
  60,00
  70,00
  80,00
  90,00

  O fixa tú la quantitat. Afegeix aquest producte a la cistella i al pagar decideix quant vols aportar, molt o poc tot fa camí.